o steluta de la noi. bijuterii zorzonela

Despre Zorzonela

Bună!

Bine ai venit în magazinul nostru online de bijuterii!

Vrei să ieși din tipare prin bun gust și unicitate? Dacă da, atunci ai ajuns unde trebuie, bijuteriile zorzonela sunt pentru tine!

Noi suntem echipa Zorzonela și suntem vânători de comori!

Cutreierăm (virtual) lumea în lung și în lat ca să aducem pentru tine bijuterii fine din argint de calitate, cu modele deosebite, cum sigur nu întâlnești peste tot!

La noi o să găsești bijuterii delicate, cu bun gust, care au un je-ne-sais-quoi, bijuterii creative și aparte, care ies din banal prin design si atenție la detalii.

Vrem să îți oferim bijuterii care te fac să zămbești, bijuterii care completează nu doar o ținută ci și personalitatea persoanei care le poartă! Alege și tu mereu bijuterii de care te îndrăgostești!

Noi credem că o bijuterie te poate face să te remarci pozitiv și îți transfera din personalitatea sa! Alegem bijuterii cu bun gust și modele delicate care să îți scoată în evidență frumusețea naturala prin unicitate și delicatețe, nu prin opulență.

Și pentru că așa o selecție de bijuterii este pretențioasă, nici nu mizăm pe cantitate. La noi nu o să găsești zeci de pagini de bijuterii! Pentru că oricât de puțin timp ai petrece la noi pe site, noi ne dorim că tu să găsești bijuteria perfectă pentru tine sau pentru persoana iubită.

Ne plac poveștile, magia și culorile: ele ne fac să zâmbim. Vrem că bijuteriile Zorzonela să îți inspire emoție și să nască magie, să te facă să te simți special. Pe zorzonela sperăm să găsești bijuteria care îți spune o poveste ȚIE.

În magazinul nostru online vei găsi mai ales bijuterii din argint 925, unele bijuterii placate cu rodiu sau cu aur. În ceea ce privește stilul, poți găsi bijuterii minimaliste sau bijuterii din argint cu detalii și pietre sau perluțe. În general selectăm bijuteriile potrivite pentru ținute casual, de zi cu zi, însă găsești și câteva bijuterii mai elegante.

Chiar dacă nu realizăm noi bijuteriile, asta nu înseamnă că nu oferim toată grija fiecărei bijuterii în parte! Alegem cu grijă producătorii și bijutierii de la care ne selectăm bijuteriile. Facem propria noastră selecție de calitate, iar bijuteriile care nu îndeplinesc standardele nu sunt puse la vânzare. Umblăm cu drag cu fiecare bijuterie atunci când o pregătim pentru tine și o ambalăm cu mare grijă. Pentru noi este cel mai important ca bijuteria să ajungă la tine intactă.

Și ți-am spus și că vrem să schimbăm lumea?

Noi încercăm cât putem de mult să respectăm mediul și ne străduim să fim cât mai eco-friendly în tot ceea ce facem. Suntem motivați și ambițioși și ne implicăm pe cât de mult putem!

Iată câteva din lucrurile pe care le facem noi:

  • folosim în măsură cât mai mare soluții de ambalare a bijuteriilor care să conțină materiale pe care tu să le poți recicla apoi sau cutiuțe pe care să le păstrezi pentru depozitare;
  • refolosim materialele de ambalare acolo unde este posibil
  • nu îți trimitem în colet oferte promoționale sau punguțe și hartiute care nu au o utilitate reală;
  • îți trimitem factura pe email în loc să ți-o trimitem în colet;
  • pentru garanție, cerem doar factura în loc să imprimăm certificate pe hârtie, doar pentru că arată frumos (știai că certificatele de garanție nu au altă valoare legală față de cea a facturii?);
  • folosim doar hârtie reciclată pentru toate documentele noastre

Și încercăm mereu să creștem lista!

Ce spui, ni te alături și tu cu pași mici? Este foarte simplu, uite cele mai simple lucruri pe care le poți face:

  • nu imprima factura
  • dacă vrei certificat de garanție la bijuterie, păstrează-l și pe acesta în format digital
  • aruncă la gunoi selectiv cutiuțele de la ambalajele de la noi

Ce îți proimitem este că vom rămâne mereu fideli misiunii noastre de a căuta comori printre bijuteriile lumii și îți vom răspunde mereu cu sinceritate la orice întrebare!

Te invităm înapoi la cumpărături să descoperi minunatele noastre zorzonele!

 Îți mulțumim și îți dorim o zi fantastică!

Echipa Zorzonela 😊