o steluta de la noi. bijuterii zorzonela

Despre Zorzonela

Bună!

Ne bucurăm că ai ajuns în magazinul nostru online de bijuterii!

Noi suntem echipa Zorzonela și vrem să îți împărtășim câteva lucruri despre magazinul nostru si despre bijuteriile noastre.

Zorzonela are o misiune simplă și sinceră: să îți oferim o selecție de bijuterii din argint, de calitate, cu bun gust, cu design delicat și mai ales DEOSEBIT față de ceea ce se găsește pe piață. Nu suntem un brand de lux, zorzonela este pentru toată lumea, pentru cei care vor să iasă din tipare prin stil și calitate.

Ne plac lucrurile care au un je-ne-sais-quoi, unice și care ies din banal. Asemenea și când vine vorba de bijuterii!

Credem că o bijuterie te poate face să te remarci pozitiv și îți transfera din caracterul său! Atunci când facem selecția de bijuterii, alegem doar modele ieșite din comun și fine pentru că vrem sa îți oferim bijuterii care să-ți scoată în evidență frumusețea prin design deosebit și delicatețe, nu prin opulență.

Și pentru că așa o selecție de bijuterii este pretențioasă, nici nu mizăm pe cantitate. La noi nu o să găsești pagini întregi de bijuterii din argint. Pentru că oricât de puțin timp ai petrece la noi pe site, noi ne dorim că tu să găsești bijuteria perfectă pentru tine sau pentru persoana iubită.

Ne plac poveștile, magia și culorile deoarece ne fac să zâmbim! Prin magazinul online Zorzonela și prin bijuteriile noastre de argint vrem să-ți transmitem și ție o părticică din pasiunea noastră și să te facem să zâmbești.

Vrem că bijuteriile Zorzonela să îți inspire emoție și să nască magie, să te facă să te simți special. Pe zorzonela sperăm să găsești bijuteria care îți vorbește, care îți spune o poveste ȚIE.

În magazinul nostru online vei găsi mai ales bijuterii din argint 925 cu design fin, delicat. Poți găsi bijuterii minimaliste, bijuterii negre din argint sau bijuterii din argint cu pietre. În general selectăm bijuteriile potrivite pentru ținute casual, de zi cu zi, însă găsești și bijuterii mai elegante.

Nu realizăm noi bijuteriile. Dar asta nu înseamnă că nu oferim toată grija fiecărei bijuterii în parte! Alegem cu grijă producătorii și bijutierii de la care ne selectăm bijuteriile. Facem propria noastră selecție de calitate, iar bijuteriile care nu îndeplinesc standardele nu sunt puse la vânzare. Umblăm cu drag cu fiecare bijuterie atunci când o pregătim pentru tine și o ambalăm cu mare grijă. Pentru noi este cel mai important ca bijuteria să ajungă la tine intactă.

Și dacă tot ne-ai oferit din timpul tău ca să ne citețti povestea, o să profităm îți mai spunem ceva despre noi!

La Zorzonela încercăm să fim cât putem de eco-friendly și să folosim resurse cât mai sutenabile.

Nu este un lucru ușor pentru o companie mică ca a noastră, mai ales în lumea bijuteriilor și a online-ului, însă suntem motivați și ambițioși și ne implicăm pe cât de mult putem!

În acest demers al nostru, ne străduim să nu sacrificăm calitatea serviciilor și să îți oferim o experiență cât mai plăcută.

Să îți spunem câteva din lucrurile pe care le facem:

  • încercăm să folosim în măsură cât mai mare soluții de ambalare a bijuteriilor care să conțină materiale pe care tu să le poți recicla apoi sau cutiuțe pe care să le păstrezi pentru depozitare;
  • cadourile noastre sunt și ele alese cu grijă;
  • nu îți trimitem în colet oferte promoționale sau punguțe și hartiute care nu au o utilitate adevărată;
  • îți trimitem factura pe email în loc să ți-o trimitem în colet; același lucru și cu oferte sau promoții, ți le trimitem pe e-mail;
  • pentru garanție, cerem doar factura în loc să imprimăm certificate pe hârtie, doar pentru că arată frumos;
  • folosim doar hârtie reciclată pentru toate documentele

Și în viitor… sperăm să creștem lista!

Acum că ne-am dat mari îți mai spunem doar atât: lucrurile nu sunt mereu atât de ușoare pe cum ne dorim și o să facem cu siguranță greșeli în călătoria noastră în lumea bijuteriilor. Însă sperăm că vei rămâne alături de noi deoarece ceea ce îți putem promite este că vom rămâne mereu fideli misiunii noastre și îți vom răspunde mereu cu sinceritate.

Te invităm înapoi la cumpărături să descoperi minunatele noastre zorzonele din argint.

 Îți mulțumim că ai citit povestea noastră! Și îți dorim o zi fantastică!

Echipa Zorzonela