bijuterii argint ghid marimi bijuterii inele MIC

Ghid marimi bijuterii

M─ârimi inele

├Änainte s─â comanzi inelul, te rug─âm s─â verifici dac─â m─ârimea acestuia ╚Ťi se potrive╚Öte.

M─ârimi inele de argint:

Marimi inele argint zorzonela

Ca s─â afli ce MARIME de inel ai, cel mai simplu este s─â alegi ╚Öi s─â m─âsori un inel care ├«╚Ťi vine comod pe degetul pe care dore╚Öti s─â por╚Ťi inelul nou.

Recomandare. ├Än general este mai bine s─â ├«╚Ťi iei m─âsura atunci c├ónd m├óinile ╚Ťi se umfl─â pu╚Ťin, seara. ╚Üine cont c─â inelul trebuie s─â ├«╚Ťi stea lejer ╚Öi s─â treac─â u╚Öor de nodul degetului, nu trebuie s─â te str├óng─â. Dac─â e╚Öti ├«ntre m─ârimi, ├«n general este recomandat s─â alegi m─ârimea mai mare.

Cele mai multe dintre inelele noastre sunt pentru femei, ├«ns─â avem ╚Öi modele pentru b─ârba╚Ťi sau inele unisex. Orienteaz─â-te dup─â m─ârime atunci c├ónd alegi. Inelele pereche sunt ├«n general formate dintr-un set de 2 inele cu design complementar, fiind g├óndite ca inele de logodn─â – unul cu m─ârime mai mic─â ╚Öi unul cu m─ârime mai mare.

Inele REGLABILE – Multe dintre inelele de pe site-ul nostru sunt inele reglabile din argint. La fiecare inel, ├«n descrierea lui, vei gasi m─ârimea minim─â ╚Öi pe cea maxim─â recomandate pentru reglare. Inelele reglabile se pot ajusta cu aproximativ 1-2 m─ârimi. Dac─â dep─â╚Öe╚Öti m─ârimile recomandate este posibil ca inelul s─â se deformeze sau chiar s─â se rup─â.

Recomandarea noastr─â. C├ónd ├«╚Ťi comanzi un inel reglabil, alege pe ce deget ├«l vei purta ├«nc─â de la ├«nceput ╚Öi ajustezeaz─â m─ârimea o singur─â dat─â. Chiar dac─â inelul este ajustabil nu este recomandat s─â faci modific─âri de prea multe ori. Argintul este un metal foarte moale, ceea ce ├«l face u╚Öor de modificat ├«ns─â acesta este ╚Öi motivul pentru care este sensibil. ├Äncearc─â s─â umbli cu delicate╚Ťe cu bijuteria ╚Öi s─â nu tragi brusc de inel.

Inele MIDI / KNUCKLE – Au ╚Öi ele m─ârimi: sunt cele cele mai mici m─ârimi (corespund m─ârimilor de copii). De asemenea, inelele pentru degetele de la picioare, toe ring, sunt ├«n general de acelea╚Öi m─ârimi.

Vezi mai multe informa╚Ťii ├«n pagina noastr─â cu sfaturi privind ├«ngrijirea bijuteriilor ╚Öi depozitarea lor.


M─ârimi coliere ╚Öi lan╚Ťuri

├Än general colierele ╚Öi lantisoarele pe care le vei g─âsi la noi pe site se incadreaz─â ├«n m─ârimi deja standardizate. Iat─â mai jos care sunt aproximativ m─ârimile la diferite modele de lan╚Ťuri:

30 – 35 cmcolier choker, pe g├ót
35 – 40 cmcolier choker la baza g├ótului
40 – 45 cmcolier scurt
45 – 55 cmcolier mediu
55 – 85 cmcolier lung
85+ cm colier foarte lung

Orientativ te po╚Ťi ghida cu ajutorul imaginii de mai jos ├«n care sunt ilustrate lungimile aproximative ale celor 6 m─ârimi din tabel:

G─âse╚Öti informa╚Ťiile despre m─ârimea exact─â ├«n pagina fiec─ârei bijuterii ├«n parte.

Atunci cand este vorba despre un colier cu lan╚Ť dublu, m─âsura prezentata este cea a lan╚Ťului mai scurt.

Not─â. Realiz─âm m─âsuratorile bijuteriilor de m├ón─â deci te rug─âm ╚Öine cont c─â acestea nu vor fi 100% precise, pot exista erori de c├«╚Ťiva milimetri. De asemenea, multe dintre bijuteriile noastre sunt realizate manual (├«n totalitate sau par╚Ťial), deci acestea nu vor ar─âta niciodat─â identic cu cele din imaginea de pe website. Acest lucru se aplic─â ╚Öi la bijuteriile cu pietre, perle sau cristale ╚Öi sidef, fie naturale, fie sintetice.