Termeni si Condiții

Site-ul Zorzonela.com, denumit în continuare “Zorzonela”, “noi”, “site-ul” este proprietatea SC Oaia Verde Calatoare SRL, persoană juridică înregistrată la Registrul Comerțului București, sub numărul nr. J40/9227/15.07.2019, având CUI 41394786 și Cod de Înregistrare Fiscală RO41543586, în București, Sector 3.

SC Oaia Verde Călătoare SRL reprezentată prin prezentul site de Zorzonela deține autorizația ANPC nr. 0010946 pentru efectuarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase.

Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau înlocui pagina prezentului document în orice moment, fără o înștiințare prelabilă. Utilizatorii trebuie să aceseze periodic această pagină.

Noțiuni

Utilizator – orice persoană care vizitează și folosește site-ul

Cumpărător / Client – persoană fizică sau juridică care emite o Comandă

Vânzător – societatea comercială Oaia Verde Calatoare SRL

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă – document electronic ce intervine că formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii în schimbul plății acestora.

Contract – Comandă confirmată de către Vânzător Cumpărătorului

Conținut – text, imagini, imagini dinamice, elemente de grafică, prețuri, programe, scripturi, baze de date, conținutul e-mail-urilor

Drepturile și obligațiile părților contractante

Folosirea acestui site (accesarea, vizitarea și plasarea de Comenzi) implică acceptarea tacită de către orice Utilizator sau Client a termenilor și condițiilor prezentate în prezentul document, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Zorzonela își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Utilizatorului i se cere să confirme că a citit, înțeles și este de acord cu aplicabilitatea acestor termeni și condițiilor din prezentul document înainte de plasarea unei comenzi. Zorzonela nu va prelua și procesa o comandă dacă acești termeni nu au fost acceptați.

În caz de neînțelegeri între Zorzonela și Client, se aplică Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Zorzonela, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Zorzonela își derulează operațiunile. Comunicarea cu site-ul se poate realiza prin interacțiunea cu acesta, postarea recenziilor sau comentariilor la produse sau prin comunicarea prin formele de contact din secțiunea Contact.

Comanda

Pentru plasarea unei comenzi, trebuie urmată procedura online de cumpărare. În urma plasării comenzii Zorzonela emite automat un e-mail prin care se confirmă primirea comenzii. Acest e-mail nu înseamnă că a fost acceptată comanda, ci doar confirmă înregistrarea acesteia. Toate comenzile sunt supuse unei verificări care precede acceptarea comenzii. Confimarea comenzii se realizează în momentul confirmării expedierii Comenzii și va fi transmisă Clientului printr-o comunicare telefonică sau prin e-mail.

Contractul intră în vigoare în momentul confirmării Comenzii de către Zorzonela . O Comandă neconfirmată nu are valoarea unui Contract.

Contractul se va referi numai la produsele listate în confirmarea de expediere. Zorzonela nu are obligaţia de a livra alt produs din Comandă, dacă acesta nu apare în Confirmarea Comenzii.

Prin încheierea procesului de Comandă online, Clientul garantează că datele  furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va fi răspunzător pentru orice consecințe determinate de aceste erori (de exemplu, dar fără a se limita la întârzieri ale comenzii, Comandă transmisă la adresa greșită, etc).

Zorzonela poate să refuze o Comandă în urma unei notificări trimise Clientului, fără obligații și fără că Clientul să poată pretinde daune, în următoarele situații: invalidarea / ne-finalizarea tranzacției online; date incomplete sau incorecte ale Clientulu care nu permit finalizarea și/sau expedierea Comenzii; dacă există suspiciuni în legătură cu modalitatea de plată sau suspiciunea de fraudă.

Prin plasarea Comenzii, Clientul certifică faptul că a împlinit vârsta de 18 ani.

Prețul Comenzii, modalitatea de plată și termenul de livrare sunt specificate în cursul procesului online de Comandă. Zorzonela emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile care fac subiectul Comenzii, iar Cumpărătorul este obligat să furnizeze informațiile necesare emiterii acestei facturii conform cu legislația în vigoare.

Contractul este considerat încheiat în momentul în care Clientul sau o parte terță indicată de Client (excluzând transportatorul) intră în posesia fizică a produselor (în situația în care Comandă înseamnă mai multe produse care sunt livrate separat, se consideră ultimul produs livrat).

Ne rezervăm dreptul de a refuza procesarea și expedierea comenzilor în situații speciale, precum refuzul repetat de recepționare a coletului sau returul repetat al unor comenzi anterioare pentru același Client, în special dacă nu putem lua contact cu acesta pentru a confirma comanda.

Plata

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Modalitatea de plată este aleasă de Client în pagina de Checkout, înainte de confirmarea plății.

Toate prețurile sunt exprimate în Lei. Prețurile produselor nu includ taxa de transport, aceasta taxă este menționată separat, în pagina de Checkout.

În cazul plății ramburs, plata se face curierului care livrează produsele.

Pentru plăți online cu cardul:

Pentru realizarea tuturor plăților online catre Zorzonela, procesarea datelor de pe card se face în mod exclusiv pe o pagină de plată diferită de Zorzonela, găzduită pe serverele securizate ale procesatorului de plăți contractat. Zorzonela nu solicită și nu stochează informații sau detalii referitoare la cardul Clientului.

Toate plățile online cu cardul sunt realizate prin partenerii Zorzonela.com, Netopia MobilPay. Plata se realizează în mod securizat prin serverele Netopia Mobilpay.

Cardurile acceptate sunt cele de tip VISA și MASTERCARD.

Clientul nu are niciun comision suplimentar față de prețul Comenzii de plătit pentru tranzacțiile realizate.

Pentru mai multe informații legate de securitatea datelor și de procesul prin care se realizează plățile online, consultați paginile web oficiale ale procesatorilor de plăti contractați de Zorzonela :

www.mobilpay.ro/public/termeni-si-conditii/

În momentul finalizării unei Comenzi, Clientul confirmă că este deținătorul de drept al cardul folosit pentru plata online și este răspunzător de incidente și/sau posibile prejudicii cauzate Zorzonela sau unor terțe părți ca urmare a furnizării datelor bancare care nu aparțin Clientului.

Livrare

Livrarea Comenzilor se face prin firmele de curierat rapid contractate. Alegerea firmei de curierat cu care se realizează livrările este la libera alegere a Zorzonela pentru fiecare Comandă.

Costul transportului variază în funcție de metoda de plată aleasă de client și de locația de livrare specificată de către Client. Toate costurile sunt calculate final și afișate Clientului înainte de confirmarea plății de către acesta și finalizarea Comenzii.

Livrarea se realizează astfel:

 • în București și zona metropolitană în 1 -2 zile lucrătoare de la expedierea coletului
 • în restul țării în 3-5 zile lucrătoare de la expedierea coletului

Timpul de procesare a comenzilor este de 1-2 zile. În general, comenzile plasate până în jurul orei 13:00 se pot expedia chiar în aceeași zi.

Dacă dorește, Clientul poate să ceară să i se furnizeze numărul de AWB al comenzii pentru urmărirea acesteia pe parcursul livrării.

Timpul de livrare al unei Comenzi este influențat de mai mulți factori precum: timpul de procesare a produselor din Comandă, zilele lucrătoare și nelucrătoare, numărul produselor din comandă, etc. Termenul maxim de livrare nu poate fi mai mare de 30 de zile de la încheierea contractului. Pe perioada sărbătorilor, în cazul în care timpii de procesare și livrare variază, Zorzonela va afișa în pagina de contact programul aferent perioadei respective.

Zorzonela face toate eforturile pentru respectarea datelor de livrare promise. Cu toate acestea, din cauza unor posibili factori neprevăzuți, uneori întârzierile sunt inevitabile. Zorzonela nu este responsabil de întârzieri sau incapacitatea de livrare a produselor în timpii estimați, dacă acestea sunt cauzate de circumstanțe în afară controlului Zorzonela. 

Modul de ambalare și livrare a unei comenzi este la libera alegere a Zorzonela.

În cazul în care Clientul plasează o Comandă care conține produse de la furnizori diferiți cu timpi de livrare care variază, acestea vor fi considerate colete diferite. Taxa de transport se va aplica pentru fiecare colet în parte. Toate informațiile aferente vor fi afișate în pagina de comandă în cadrul procesului de comandă.

Recepția produselor, încheiată în momentul semnării documentelor legale de transport furnizate de curier, reprezintă  transferul de proprietate a bunurilor, respectiv încheierea Contractului.

Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației în vigoare. Factura fiscală este trimisă în format electronic pe adresa de e-mail furnizată, aceasta este valabilă și validă fără ștampilă sau semnătură. Clientul poate solicita la momentul comenzii ca factura tipărită să fie introdusă în colet.

În acest scop, Clientul are obligația de a furniza o adresă de e-mail valabilă, la momentul comenzii. Această adresă de e-mail este folosită pentru trimiterea confirmării comenzii și pentru trimiterea facturii în format electronic.

În cazul în care clientul nu primește comunicările și factura pe motivul înregistrării unei adrese greșite de e-mail, este rugat să ne contacteze pentru a ne înștiința și pentru a ne furniza o altă adresă de e-mail.

Clientul are posibilitatea să anuleze o Comandă contactând  Zorzonela, înainte că aceasta să fi fost expediată. În caz contrar, aceasta va face obiectul returnării bunurilor.

În cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare din motive ce țin de Zorzonela, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Zorzonela față de orice Client, este valoarea sumei încasate de la client pentru Comanda în cauză.

Politica de cookies

Zorzonela folosește fișiere de tip Cookies. Detaliile complete despre politica aplicată de Zorzonela privind acestea, pot fi găsite accesând secțiunea Politica de cookie, care face parte din prezentul document.

Datele cu caracter personal – Politica de confidențialitate

Zorzonela are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile menționate, datele cu caracter personal furnizate de către Client. Detaliile complete despre politica de utilizare, prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal, pot fi găsite accesând pagina Politica de confidentialitate, care face parte din prezentul document.

Garanție și Retur

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. Garanția înseamnă remedierea gratuită a deficiențelor care nu sunt imputabile consumatorului și care provin sau sunt cauzate de un defect de producție sau material, apărute la produse în cadrul termenului de garanție.

Garanția se oferă conform O.G. 21/1992 dacă se confirmă că un defect de producție sau material a fost cauza deteriorării, prin înlocuirea bijuteriei cu un model similar sau cu aceeași valoare sau prin restituirea valorii acesteia.

Garanția asigura doar faptul ca bijuteria este conformă cu descrierea de pe pagina de produs și că nu-și schimbă proprietățile în condițiile utilizării și depozitării corespunzătoare.

Garanția comercială se oferă pe perioada de 30 de zile de la data achiziției.

CONDIȚII DE ACORDARE A GARANȚIEI

Produsele se pot returna doar dacă nu au semne de purtare, au ambalajul intact și sunt returnate alături de toate accesoriile. Garanția extinsă pe perioada de doi ani se oferă pentru defectele de fabricație apărute din vina producătorului.

Garanția nu include deteriorarile bijuteriei cauzate de nerespectarea recomandărilor, accidente, neglijența, utilizare necorespunzătoare sau alți factori care nu sunt imputabili defectelor de fabricație sau material.

Produsele cumpărate ca set trebuie returnate ca set.

Dacă produsul se încadrează în condițiile garanției, acesta va fi înlocuit sau dacă produsul nu se mai află în stoc și înlocuirea nu este posibilă, se va achita contravaloarea acestuia.

Pentru rambursarea contravalorii produsului, valoarea returnată se referă strict la prețul de vanzare al produsului înlocuit iar plata se va face prin transfer bancar în cel mult 14 zile de la recepționarea și acceptarea returului, într-un cont IBAN furnizat de Client.

Clientul poate verifica integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primește de la curier. În prezența curierului, poate să ceară întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor în cazul în care produsele prezintă urme de deteriorare sau lovire.

RECOMANDĂRI ÎNTREȚINERE pe scurt:

 • feriți bijuteriile de lovituri și deschideți cu grijă colierele, brățările sau cerceii
 • feriți bijuteriile de contactul cu apa, cosmetice, detergenți sau cu orice substante chimice
 • nu ajustați inelele reglabile de prea multe ori, alegeți de la inceput degetul pe care îl veți purta și ajustați o singură dată
 • nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul exercițiilor și activităților fizice
 • purtați cu mai multă grijă bijuteriile cu pietre sau perle deoarece montura acestora nu rezistă la socuri mecanice
 • nu expuneți bijuteriile la soare; nu este recomandată purtarea bijuteriilor la plajă
 • păstrați bijuteriile în săculeți sau casete speciale, aerisite și uscate; păstrați bijuteriile separat, unde nu se pot atinge de alte bijuterii
 • pentru menținerea strălucirii, curățați bijuteriile cu o cârpa moale din bumbac după utilizare

Recomandări suplimentare detaliate în legatură cu depozitarea și întreținerea bijuteriilor se găsesc pe website în paginile dedicate. Recomandăm parcurgearea acestor informații Clientului pentru a se asigura că poate beneficia de garanție pentru produsele de pe site dar și pentru a prelungi durata de viață a bijuteriilor. De asemenea recomandăm și consultarea paginii cu Ghidul de mărimi pentru bijuterii, unde sunt menționate și indicații pentru inelele reglabile.

CONDIȚII SPECIALE:

 • ->bijuteriile din argint neplacate își păstreaza proprietățile pentru o perioadă de 2 ani
 • ->bijuteriile placate cu rodiu negru, pentru 3 luni – 1 an,
 • ->iar bijuteriile placate cu aur pe perioada de 6 luni – 1 an

Oxidarea este un o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată defect.

Pietrele naturale și sideful pot să prezinte imperfecțiuni și diferențe în nuanțele de culori, acestea nu reprezinta un defect, ci aspectul lor natural.

PROCEDURA DE ACORDARE A GARANȚIEI

Garantia se acordă fie în baza facturii primite pe e-mail, pe adresa furnizată de client la plasarea comenzii, fie în baza certificatului de garanție completat (certificatul se trimite la cerea Clientului in format electronic, sau Clientul îl poate descărca gratuit de pe site).

Pentru solicitarea garanției Clientul trebuie să trimită întai o sesizare în scris în care descrie starea produsului pentru care cere garanția și motivul solicitării. Clientul poate să folosească formularul de solicitare a garanției pus la dispoziție pe site pe care îl trimite apoi pe adresa de email contact@zorzonela.com.

Garanția se confirmă după constatarea defectelor produsului de către un reprezentant Zorzonela, dupa primirea produsului defect. Dacă în urma verificărilor produsului, considerăm că problema care face obiectul cererii garanției a survenit în urma nerespectării de către Client a condițiilor de utilizare și întreținere, ca urmare a manipulării incorecte a produsului sau a uzării normale survenite în timp, Clientul nu va beneficia de garanție iar produsul va fi reexpediat către Client.

RETURUL

Conform legislatiei în vigoare orice produs se poate returna in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fără invocarea vreunui motiv.

În orice situație de returnare (retur sau garantie), sunt acceptate produsele în ambalajul lor original, cu toate accesoriile și cutiile cu care au fost livrate. Nu se admit la retur produse care au urme de purtare sau sunt deterioarate și care nu mai pot fi vândute ulterior de către Zorzonela. În cazul nerespectării condițiilor de retur, acesta va fi refuzat iar produsul va fi re-expediat către Client.

Clientul trebuie să ambaleze corespunzător produsele trimise către retur, pentru evitarea deteriorării acestora pe parcursul transportului. Nu ne asumăm posiblele daune datorate unei ambalări necorespunzatoare și ne rezervăm dreptul de a refuza returul în acest caz.

Returul sau schimbul cu altă bijuterie de pe site sunt gratuite în primele 30 de zile de la recepția Comenzii de către Client și doar dacă se realizează de către noi prin firma de curierat agreată de noi.

Dacă Clientul trimite pe cont propriu, costurile aferente returului sunt suportate de acesta. Retururile trebuie trimise fără ramburs și doar prin firme de curierat rapid. Retururile prin Poșta Română nu sunt acceptate.

Pentru retur sau schimb Clientul trebuie întâi să completeze formularul de retur pus la dispoziție pe site și să îl trimită la adresa de e-mail contact@zorzonela.com sau să ne adreseze o solicitare scrisă la aceeasi adresa de e-mail.

La cerere, un reprezentant Zorzonela va oferi indicații și ajutor Clientului pentru realizarea returului și va recomanda Clientului un serviciu de curierat, dacă acesta are nevoie.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (precum returnari repetate sau refuzuri de primire colet repetate).

Funcționalitatea Certificatului de garanție este acoperită de factura (în format electronic). Clientul poate cere certificatul de garanție în cazul în care, de exemplu, vrea să ofere cadou bijuteriile și nu dorește să atașeze factura.

Limitarea răspunderii

Utilizatorul este responsabil de menținerea confidențialității și de corectitudinea datelor sale de logare sau alte date introduse pe Zorzonela. Zorzonela nu este responsabilă de omisiuni, erori sau inadvertențe în cadrul informațiilor furnizate de Utilizator.

Clientul este unic responsabil de posibile daune sau efecte produse în urmă utilizării produselor dacă acestea sunt folosite în alte scopuri decât cele recomandate, pentru care au fost produse sau sunt folosite în mod necorespunzător.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit pe site, Zorzonela își rezervă dreptul de a anula livrarea produsului în cauză și de a contacta Clientul în cel mai scurt timp posibil dacă livrarea încă nu s-a efectuat pentru a-i comunica noile condiții.

Zorzonela garantează confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal, conform Politicii de confidentialitate.

Zorzonela nu garantează că funcțiile site-ului la care se face referire nu vor genera erori, sau că serverul pe care este găzduit site-ul nu poate avea erori de funcționare (pentru detalii complete, vezi Politica de confidentialitate)

Zorzonela poate conţine link-uri către alte website-uri sau alte elemente care aparțin unor terțe părți. Aceste elemente sau link-uri sunt folosite în scop informativ și Zorzonela nu deține controlul asupra conținutului de pe aceste terțe site-uri.  Zorzonela nu își asumă răspunderea pentru utilizarea de către Utilizator a acestor resurse.

Datele care sunt stocate de Zorzonela pentru îndeplinirea contractului sau folosirea efectivă a site-ului sunt transmise pe cale electronică. Zorzonela nu poate să fie trasă la răspundere de pierderea sau copierea acestora de către persoane neautorizate prin folosirea unor programe de interceptare. Zorzonela ia toate măsurile posibile că în cazul în care un utilizator sesizează o asemenea situație, să pună la dispoziție toate elementele necesare organelor competente pentru rezolvarea acestei posibile infracțiuni.

Drepturile de autor

Întreg conținutul Zorzonela aparține SC Oaia Verde Călătoare SRL și furnizorilor săi și este protejat de legea drepturilor de autor și de cea a drepturilor de proprietate intelectuală. Utilizarea sau reproducerea parțială sau integrală a oricăror elemente ale Conținutului site-ului și conturilor de social media, fără acordul scris prealabil al SC Oaia Verde Călătoare SRL, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Orice încercare de modificare a imaginilor și informațiilor din Zorzonela, cu excepția deținătorului legal, fără acordul SC Oaia Verde Călătoare SRL, acordă SC Oaia Verde Călătoare SRL dreptul să se adreseze instanțelor legale în vederea sancționării celui ce incearcă modificarea.  

Sunt interzise accesarea site-ului de către programe automate, copierea conținutului, publicarea sau folosirea conținutului de către alte firme sau site-uri fără un acrod prealabil scris al SC Oaia Verde Calatoare SRL.

În cazul în care sesizați eventuale încălcări a drepturilor de autor va rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: contact@zorzonela.com.

Conținut

Utilizatorul sau Clientul garantează că nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală și că deține toate drepturile asupra conținutului original pe care îl transmite pe site și pe conturile de social media prin materiale text precum comentarii, recenzii de produs, recomandări, etc.

Zorzonela are dreptul de a șterge/elimina sau ignora orice adresări sau comunicări din partea Utilizatorului sau Clientului, cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător sau care conțin limbaj neadecvat. Zorzonela are libertatea de a gestiona informațiile de acest tip primite de la Utilizator sau Client fără să aducă justificări pentru aceasta.

Prin transmiterea sau afișarea pe site sau pe conturile de social media a oricăror materiale/comunicări de tipul replici, comentarii, recenzii, Utilizatorul sau Clientul este de acord să ofere Zorzonela dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce și de a distribui, în scopuri de promovare acest conținut.

Informații despre produse și stoc

Zorzonela face toate eforturile pentru ca descrierea produselor să fie cât mai completă și să nu prezinte erori și ca imaginile produselor să reflecte în proporție cât mai mare realitatea.

Cu toate acestea, produsele livrate pot să difere ușor prin tonuri de culoare ale metalului, culoarea și/sau infiltrațiile pietrelor, perlelor, cristalelor sau scoicilor artificiale sau naturale. Pietrele și cristalele pot prezența mici imperfecțiuni sau chiar crăpături interioare. Aceastea nu sunt defecte ale piesei, ci țin de aspectul lor. De asemenea, cristalele sau sideful au tonuri de culoare și reflexii care variază de la o piesă la alta.

De asemenea, nuanțele produselor pot să varieze ușor în realitate față de imaginile de prezentare de pe site și din cauza specificațiilor și setărilor dispozitivului utilizatorului.

În descrierea fiecărui produs sunt menționate dimensiunile și alte detalii despre produs. În ceea ce privește mărimile, acestea sunt descrise în pagina cu ghidul de mărimi, pe care va rugăm să o vizitați înainte de orice achiziție că să va asigurați că bijuteria vi se potrivește. Realizăm măsurătorile bijuteriilor de mâna deci va rugăm să țineți cont că nu vor fi 100% precise, chiar dacă depunem toate eforturile. De asemenea, în general bijuteriile noastre sunt realizate manual în totalitate sau parțial, deci pot să apară mici diferențe între două piese din același model.

La bijuteriile negre, durata de viață a culorii este între 3 luni și 1 an. Mai multe detalii în pagina de Ingrijire Bijuterii.

Mai multe informații despre tipurile de bijuterii comercializate pe site și despre specificațiile acestora, se găsesc în pagina de Îngrijire bijuterii.

Stoc

Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective în stocurile Zorzonela sau ale furnizorilor Zorzonela. Dacă apar dificultăți de aprovizionare sau dacă produsul din Comandă nu se mai află în stoc, Zorzonela se angajează să informeze Clientul în cel mai scurt timp posibil și își rezervă dreptul de a  informa Cientul cu privire la produse similare de înlocuire. În cazul în care Clientul nu dorește să comande aceste produse de înlocuire și plata deja s-a realizat, Zorzonela se obligă să ramburseze integral orice suma de bani plătită pentru Comandă respectivă, în termen de 14 zile de la dată comunicării.

Soluționarea litigiilor și dispoziții finale

Utilizarea Zorzonela și Contractele pentru cumpărarea produselor încheiate prin intermediul acestui site sunt guvernate de legislația Română.

În cazul eventualelor probleme sau conflicte între Zorzonela și Client, dacă soluționarea acestora nu este deja tratată de prezentul document, se va încerca mai întâi rezolvarea pe cale amiabilă între cele două părți, în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris de către Client.

În cazul în care conflictul nu este soluționat pe cale amiabilă, conflictul va fi soluționat prin mediere apelând la un organism autorizat de soluționare a litigiilor sau în instanțele judecătorești competente în conformitate cu legile în vigoare.

Zorzonela se angajeaza să ofere toate informațiile necesare și să colaboreze în totalitate cu Clientul în vederea rezolvării amiabile și rapide a oricăror posibile probleme sau neînțelegeri. În acest sens, fără îngrădirea dreptului dvs de a face apel la instanță, în vederea soluționării cât mai simple și rapide a unei posibile probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de contactarea altor instanțe.

Platforma pentru soluționarea litigiilor: ec.europa.eu/consumers

Site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro/